ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ιστορίες σε εξέλιξη. Κάθε ανάρτηση,συνέχεια της ιστορίας. Η συνέχεια των ιστοριών θα ανεβαίνουν καθημερινά. Μπορείτε να στέλνετε τις δικές σας ιστορίες στο tinios60@gmail.com Με την Ένδειξη για Ανάρτηση

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ (67η συνέχεια, Η κορύφωση)

Δείτε εδώ  τις μέχρι τώρα συνέχειες σε ενιαίο κείμενο

Μπορείτε να αντιγράψετε τα κείμενα και να δημιουργήσετε αρχείο (WORLD ή OPEN OFFICE) ώστε να έχετε ενιαίο το κείμενο και στο τέλος ολοκληρωμένο το μυθιστόρημα


Με την υπόδειξη της κομμώτριας, η Μαρία αποφάσισε να κόψει το μαλλί της κοντό και να το βάψει καστανόξανθο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Δεν χόρταινε να βλέπει τον καινούργιο της εαυτό στον καθρέφτη. 

 “Δεν είχα δίκιο;¨”, ρώτησε με καμάρι η κομμώτρια. 

 “Ναι, είναι πολύ καλύτερα τώρα!”, απάντησε χαμογελώντας. “Μόνο καλύτερα! Μια θεά έγινες αγάπη μου!”

Την ίδια ακριβώς άποψη είχε και ο Αλέξανδρος. Άναυδος έμεινε όταν την είδε να μπαίνει στο γραφείο του. “Ω θεοί!”, αναφώνησε. “Ποια είναι αυτή η αέρινη οπτασία; Πως την αφήσατε και ξέφυγε από τον Όλυμπο;”

Γέλασε με το κοπλιμάν και τον αγκάλιασε. 

 “Φεύγουμε; Σε λίγο αρχίζει η παράσταση.”, του είπε γλυκά. “Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε θέατρο;”, ρώτησε ο Αλέξανδρος διστακτικά. “Ίσως υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνουμε!” “Έχεις κάτι στο μυαλό σου;” 

 “Τα ακυρώνουμε όλα και φεύγουμε για Λουτράκι! Το εξοχικό μου μας περιμένει πανέτοιμο. Με ένα τηλεφώνημα θα έχουμε και το ιδιωτικό μας δείπνο. Λοιπόν;” 

 “Έχω δουλειά το πρωί,και μάλλον και εσύ.” 

 “Κανένα πρόβλημα! Θα είμαστε πίσω στην ώρα μας, αν και εγώ δεν έχω κάτι σημαντικό πριν το μεσημέρι!” 

 Της άρεσε η ιδέα. Το θέατρο δεν ανήκε στις αγαπημένες της διασκεδάσεις, και μάλλον το βαριόταν. Εξάλλου εκεί στο Λουτράκι όλα θα γίνονταν πιο εύκολα. Σε όλη τη διαδρομή ο Αλέξανδρος δεν σταμάτησε λεπτό να της εκφράζει τον έρωτα του, και η Μαρία να τον προκαλεί όχι και τόσο διακριτικά!. Η κοντή φούστα που είχε επιλέξει, κάτω από τη μακριά πλεκτή ανοιξιάτικη ζακέτα, αποκάλυπτε τα υπέροχα πόδια της. Και το στράπλες μπλουζάκι, αναδείκνυε το επίσης υπέροχο μπούστο της! Ένας Θεός ξέρει πως κατάφερε ο Αλέξανδρος να οδηγήσει με ασφάλεια ως το Λουτράκι! Η καρδιά του κτυπούσε τόσο δυνατά που απορούσε πως δεν την άκουγε η Μαρία.

Το φωτισμένο εξοχικό μαρτυρούσε πως όλα ήταν έτοιμα από την κυρία που το φρόντιζε. Πάρκαρε στην αυλή και κρατώντας την από τη μέση μπήκαν στο εσωτερικό. 

 ”Σας έφτιαξα κοτόπουλο με μπάμιες, που ξέρω πως σας αρέσει, τυρόπιτα και σαλάτα.”, τους είπε αφού τους καλησπέρισε η κυρία. “Αν θέλετε και κάτι άλλο!” 

 “Όχι κυρά Δέσποινα. Όλα είναι εντάξει! Μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου.”, απάντησε ο Αλέξανδρος. 

'Κρασί έχω βάλει στο ψυγείο.”, είπε ανοίγοντας την πόρτα. “Καληνύχτα και καλή διαμονή.”

Η Μαρία κάθισε στον μεγάλο καναπέ απέναντι από το σβηστό τζάκι.

Το μεγάλο σαλόνι ήταν λιτά διακοσμημένο και ο μοναδικός πίνακας στο κέντρο του τοίχου, παρίστανε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, μάλλον κάπου εξωτικά, συμπεραίνοντας το από τον τεράστιο φοίνικα που δέσποζε στη δεξιά άκρη του. Ο Αλέξανδρος έβαλε ένα δίσκο στο πικάπ και με προσοχή ακούμπησε τη βελόνα επάνω του. Οι θεϊκές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι από τον “Μεγάλο ερωτικό”, πλημμύρισαν το χώρο. Το άκουσμα δεν ήταν από τα συνηθισμένα της Μαριγώς, παρ΄όλα αυτά έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο Αλέξανδρος πήρε από το μπαρ δυο ποτήρια και την πλησίασε. “Κρασί ή κάτι άλλο;”, τη ρώτησε. 

 “Κρασί. Λευκό κατά προτίμηση.” Γέμισε τα ποτήρια και κάθισε δίπλα της.

“Είσαι απίστευτα όμορφη!”, της ψιθύρισε κοντά στο αυτί της. “ Τόσο, που φοβάμαι πως σύντομα θα σε χάσω!” 

 “Γιατί το λες αυτό;”, τον ρώτησε με πάθος στη φωνή. 

 “Γιατί αργά ή γρήγορα θα μπει στη ζωή σου κάποιος στην ηλικία σου, που θα σου αρέσει, και τότε θα ξεχαστεί ο καημένος ο Αλέξανδρος!” 

 Τον φίλησε με πάθος ενώ ταυτόχρονα άρχισε να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο. 

 “Κανείς και τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα μας”, τον καθησύχασε. “Ο έρωτας μας είναι πολύ δυνατός. Καρμική σχέση, κάπως έτσι δεν το λένε;” 

 “Καρμική σχέση!, επανέλαβε απορημένος. “Δηλαδή πιστεύεις πως έχουμε βρεθεί μαζί και σε κάποια προηγούμενη ζωή;” 

 Δεν τον άφησε να συνεχίσει. Με αργές κινήσεις έβγαλε το μπλουζάκι και ακούμπησε το ερεθισμένο στήθος της στα χείλη του. Με την ταραχή πρωτάρη, αυτός ο τόσο έμπειρος άντρας την ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε το ηδονικό ταξίδι στο κορμί της. Εξερεύνησε με χέρια και χείλη κάθε πόντο φανερών και απόκρυφων σημείων του, κάνοντας την να βογκάει από πόθο. Όχι αυτή τη φορά δεν υποκρινόταν η Μαρία. Το άγγιγμα του, τα φιλιά, τα γλυκόλογα την ανέβαζαν σε σφαίρες ευχαρίστησης, που δεν είχε φανταστεί ότι υπάρχουν! Το ερωτικό τους παιχνίδι κράτησε αρκετή ώρα. Η εμπειρία του Αλέξανδρου τον βοηθούσε να ελέγχει την διάρκεια των προκαταρκτικών. Όταν πια η ανάγκη για εκτόνωση έγινε επιτακτική, έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού του το προφυλακτικό. Πριν το ανοίξει η Μαρία τον σταμάτησε. 

 “Δεν χρειάζεται”, του είπε ξαναμμένη. Παίρνω χάπι.” 

 Για μια στιγμή δίστασε αλλά η επιθυμία να την κάνει δική του υπερνίκησε τους ενδοιασμούς του. Το εκρηκτικό τέλος αυτής της πρώτης επαφής ήταν υπεράνω των προσδοκιών και των δυο τους! Ειδικά του Αλέξανδρου είχε κοπεί η ανάσα! Τόσο έντονο και παθιασμένο σεξ δεν θυμόταν να έχει ζήσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια! Ίσως και ποτέ πριν.


Στείλτε μας στο tinios60@gmail.com, διηγήματα, στίχους, ποιήματα με την ένδειξη: Προς δημοσίευση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου